Kleinschalig en persoonlijk

Waarom zou u kiezen voor onze organisatie?

Persoonlijke benadering:

Wij behandelen u op een persoonlijke en respectvolle manier. Wij vinden namelijk dat iedere cliënt van ons dat verdient. Niemand kiest ervoor om een beperking te hebben, of om een deel van zijn of haar zelfstandigheid op te moeten geven. Als u uiteindelijk toch zorg of begeleiding nodig heeft, dan willen wij als organisatie die op de beste manier aan u leveren.

Wij luisteren naar uw wensen:

Wij luisteren naar uw voorkeuren voor de hulp die u gaat krijgen. Zo kijken wij eerst in een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek samen met u welke hulp u nodig heeft. Vervolgens geven wij aan welke mogelijkheden er zijn binnen onze organisatie, om zoveel mogelijk aan uw voorkeuren te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld de dagen en tijden zijn waarop de hulp wordt geleverd.

Vaste medewerkers:

U kunt uw voorkeuren uitspreken over diegene die bij u thuis de zorg of begeleiding komt leveren. Wij proberen namelijk om bij het aanstellen van de medewerker die de hulp komt leveren, zoveel mogelijk te kijken of diegene past bij de cliënt. Op die manier is er een veel grotere kans dat de zorgverlener aansluit bij de wensen van de cliënt en er een langdurige arbeidsrelatie kan onstaan. Ook werken wij met kleine zorgteams. Zo proberen wij te voorkomen dat u elke week een andere medewerker bij u over de vloer krijgt. 

Gratis hulp bij aanvragen van zorg:

Het zoeken en aanvragen van de juiste zorg kan een hele opgave zijn. Er zijn verschillende instanties waar zorg kan worden aangevraagd. Ook zijn er verschillende manieren om de thuiszorg te financieren. Daarom helpt Zorg & Gezelschap gratis met het zoeken en het aanvragen van de juiste zorg.