Zorg en Gezelschap | Kleinschalige en persoonlijke zorg in Zuid-Limburg

Ondersteuning in uw dagelijks leven

Begeleiding

Professionele hulp bij dagelijkse dingen

Individuele begeleiding

Vaak is er een behoefte aan individuele begeleiding. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het op orde krijgen van uw administratie? Wilt u graag dat iemand u helpt bij het vergroten van uw zelfredzaamheid? Of dat er iemand is die u kan ondersteunen bij het ondernemen van activiteiten buitenshuis? Bij ons krijgt u professionele individuele begeleiding van deskundige begeleiders. Ons doel is dat u uiteindelijk met deze begeleiding weer zoveel als mogelijk zelf de regie kunt voeren over uw eigen leven.

voorbeelden van individuele begeleiding

Administratie

Heeft u moeite met het openen en doornemen van uw post? Wij helpen u om inzicht te krijgen in uw administratie.

Dagindeling

Onze begeleiders kunnen samen met u zoeken naar een geschikte dagindeling. Een goede dagindeling is vaak belangrijk voor de structuur in het dagelijkse leven. Ook gaan onze begeleiders indien gewenst mee met activiteiten buitenshuis.

Gedragsproblemen

Sommige mensen kunnen door verschillende redenen wat moeilijk gedrag vertonen. Wij begeleiden mensen bij deze gedragsproblemen en werken waar nodig samen met een psycholoog en/of psychiater.

Contact zoeken

 Niet iedereen vindt het makkelijk om contact te maken. Wij kunnen u helpen om contact te maken met andere mensen. Het is dan ons doel dat u uiteindelijk zelf weer in staat bent om dit contact met andere mensen te maken.

Een beetje ingewikkeld?

Aanvraag Hulp

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van zorg? Wij bieden zorg vanuit de WMO, WLZ en de Zorgverzekeringswet. Wij helpen u gratis met het aanvragen van de juiste zorg.

Bedrijfsinfo

Zorg en Gezelschap

KvK nummer:
67132170

AGB code:
41418547

Contact

Partners

© 2020, Zorg en Gezelschap. All Rights Reserved.